Inköp


Den 24:e december 2020 köpte jag 10 aktier i AbbVie (ABBV).

6 kommentarer:

 1. Vad händer? Lägger du ner sidan! Ha en fin dag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nejdå. Efter Trumps valförlust har jag aktivt valt att sälja av stora delar av mitt aktieinnehav. Detta då jag tror på en större korrigering på den amerikanska marknaden inom en snart framtid. Jag kommer dock fortsätta investera, dock i mindre omfattning. När marknaden korrigerats kommer jag öka takten igen.

   Detta är vad jag tror iaf! Den som lever får se... ;-)

   Radera
  2. Intressant! Jag saknar dina månadstips.

   Tror du att alla bolag kommer att dras med ner i korrigeringen (som jag också befarar är på gång)? Jag tänker att "time in the market" är bättre än "timing the market", så jag är fortfarande fullinvesterad i aktier – men jag undviker de aktier som är hysteriskt övervärderade. Det är en konstig tid just nu.

   SI

   Radera
  3. ”Time in the market” har alltid varit min filosofi tidigare. Men det är som du säger konstiga tider på många sätt där vi sett en enorm uppgång på både aktiemarknaden och bostadsmarknaden. Jag har dragit en rejäl nytta av Trump-ekonomin; både den kraftiga börsuppgången samt valutan (USD) som stärktes. Min känsla när han förlorade valet var att Demokraterna skulle dra på sig spenderarbyxorna, vilket just nu verkar vara en underdrift. Detta kommer leda till åtminstone en svagare valuta och bara av den anledningen har jag de facto tjänat på att gå ur börsen ett tag. Med det sagt kommer Bombmattan 2.0 tillbaka när jag känner att det är värt att gå in i börsen igen.

   Radera
 2. Grymt! Grattis, det kommer ge utdelning....

  SvaraRadera